Kuşadası'nda İtalyan Fuarı - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda İtalyan Fuarı

İtalya’nın "Banyo Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" bu yıl ilk kez ülke dışına çıkarak 6 7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek önde gelen banyo ve armatür, ısıtma ve soğutma sistemleri sektöründen 800 temsilcisi Kuşadası’nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek Fuar organizasyonunu yapan firma yetkilisi Fiesoli: "İtalya'nın önde gelen 70 firması ile uluslararası markaların katılacağı, yeni ürünlerin tanıtacağı fuara, İtalya'dan sektörün önde gelen temsilcileri, politikacı ve basın mensuplarından oluşan 800 kişi gelecek" "Türkiye, ayrıca Azerbaycan, Rusya, Irak, İran gibi ülkelerle köprü vazifesi görüyor.

30.09.2014 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İtalya'nın önde gelen banyo ve armatür, ısıtma ve soğutma sistemleri sektöründen 800 temsilcisi 6-7 Ekim'de Kuşadası'nda düzenlenecek fuarda bir araya gelecek.

Organizasyonu yapan Gruppa Triveneto şirketinin başkanı Tiberio Fiesoli, ilçedeki bir otelde düzenlediğin basın toplantısında 6-7 Ekim'de ilçede açılacak "Banyo-Armatür, Isıtma ve Soğutma Sistemleri Fuarı" ile ilgili bilgi verdi.

"İtalya Günleri"nin bu yıl ilk kez İtalya dışında Kuşadası'nda düzenleneceğini, fuara İtalya'nın önde gelen 70 firma ile uluslararası markaların katılacağını, yeni ürünlerin tanıtacağını kaydeden Fiesoli, sektörün önde gelen temsilcileri, politikacı ve basın mensuplarından oluşan 800 kişinin fuarı takip etmek için dört özel uçakla Türkiye'ye geleceğini bildirdi.

Türkiye'yi, istikrarlı gelişen ve güvenle büyüyen bir ülke olduğu için seçtiklerini söyleyen Fiesoli, "Bizim bildiğimiz ve tanıdığımız İtalya da çalışan bir çok Türk firma var. Türkiye, ayrıca Azerbaycan, Rusya, Irak, İran gibi ülkelerle köprü vazifesi görüyor. Bu köprü, diğer ülkelere açılmamızı da sağlayacak. Bu fuar ile  İtalyan-Türk işbirliğinde önemli bir adımı daha atacağımıza inanıyorum. Şu anda kurulacak olan Expo kendi sektöründe tek. Sadece Türk medyası değil, İtalyan basının da büyük bir merak içerisinde, çok yakından takip edeceğine inanıyorum" diye konuştu.

-"AB Türkiye'siz olamaz"

Bir soru üzerine Türkiye'nin AB içerisinde yer alması gerektiğine inandığını ifade eden ve Avrupa'nın Türkiye'yi daha yakından tanımasını isteyen Fiesoli şunları söyledi:

"Türkiye yönetimsel ve üretimsel olarak altyapısı olan bir ülke. Çünkü üreten bir geçmişi ve tarihi var. Avrupalı pek çok insan bu durumundan çekiniyor. Fuarın bunların çoğunu değiştirmeye bir zemin yaratacağına, her şeyi daha iyiye götüreceğine inanıyorum. Artık ilerisini görmemiz gerekiyor. Kenti etrafımıza baktığımızda bir Avrupalı olarak bize en yakın çalışabileceğimiz ülke Türkiye. Türkiye'nin olmadığı bir Avrupa Birliği'nin geleceğinin olacağını inanmıyorum." - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda İtalyan Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement