Kuşadası'nda Sağanak Yağmur ve Şiddetli Fırtına Etkili Oluyor - Son Dakika
Güncel

Kuşadası'nda Sağanak Yağmur ve Şiddetli Fırtına Etkili Oluyor

Kuşadası\'nda Sağanak Yağmur ve Şiddetli Fırtına Etkili Oluyor

4 gün önce su baskınlarıyla gündeme gelen Kuşadası'nda sağanak yağmur ve fırtına gece saatlerinden itibaren etkili olmaya devam ediyor.

17.01.2016 13:45  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz günlerde su baskınlarıyla gündeme gelen Aydın'ın Kuşadası ilçesinde sağanak yağmur ve fırtına gece saatlerinden itibaren etkili olmaya devam ediyor.

AĞAÇLAR DEVRİLDİ, TABELALAR UÇTU

Günlük yaşamı da olumsuz etkileyen sağanak yağmur ve fırtına nedeniyle her yağmurda olduğu gibi Kuşadası'nda başta çevre yolu olmak üzere birçok cadde ve sokaktaki yollar su baskınına uğradı, ağaçlar devrildi, tabelalar uçtu.

HER SENE AYNI VAKA

Çevre yolunda geçişler zaman zaman kontrollü olarak verilirken, vatandaşlar her yağmurda karşılaştıkları su baskınlarına çözüm bulunmaması nedeniyle büyük tepki gösterdi. Karayolları ve belediyelerin zamanında müdahale etmemesi nedeniyle vatandaşlar yolda kalan araçlarını kendi imkanları ile kurtardı, su basan eve işyerlerini de kendileri temizlemek zorunda kaldı.

FACİA UCUZ ATLATILDI

Bu arada, şiddetli yağmur ve fırtına nedeniyle Kuşadası şehir merkezinde yol üzerinde bulunan birçok ağaç devrildi, bir çok işyerinin de tabelaları uçtu. Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun Salı pazarı bölgesindeki tabelası sabaha karşı araçların üzerine uçtu. Dev tabela iki arabaya zarar verirken, yolda kimsenin olmaması nedeniyle büyük bir facia ucuz atlatıldı.


DENİZE ÇIKMAK YASAKLANDI

Diğer taraftan, Kuşadası Liman Başkanlığı, denizde de etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle tekne sahipleri ile balıkçıların Kuşadası Körfezi'nde denize çıkmasını yasakladı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuşadası'nda Sağanak Yağmur ve Şiddetli Fırtına Etkili Oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement