Kuşadası'nda Turizm Haftası Şenliği - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'nda Turizm Haftası Şenliği

Kuşadası'nda Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen şenlik yoğun ilgi gördü.

19.04.2014 15:11  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası'nda "Turizm Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen Turizm Şenliği ilgi gördü.

Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Turizm Şenliği, İsmail Cem Meydan'ında gerçekleştirildi.

Şenlikğin açılışında konuşan İlçe Kaymakamı Muammer Aksoy, Kuşadası'nın turizm potansiyelini artırmak istediklerini, bunun için el birliğiyle çalışmanın ve her kesimin üzerine düşeni yapmasının gerektiğini ifade etti.

Belediye Başkanı Özer Kayalı ise Kuşadası'nın geleceğini turizme endekslediğini belirterek, Turizm adına atılması gereken adımların biran önce hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.

İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Adem Üçgül de Turizm Haftası etkinliklerinin temel nedenlerinden birinin turizmin halk tarafından daha iyi benimsenmesi olduğunu belirtti. Üçgül, "Bu şekilde toplumun turiste ve turizme bakış açısı değişecektir. Türkiye turizmde bu ivmeyi 38 yıl önce Kuşadası'yla yakaladığı için büyük bir tecrübe kazanmıştır" dedi.

Konuşmalardan sonra ilk-orta ve liselerde turizm konulu yarışmalarda derece giren öğrencilere hediyeler verildi, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Türkçe Dil Kursu'na katılan Kuşadası'nda yaşamaya karar vermiş yabancı uyruklu kursiyerler ise sertifikalarını aldı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuşadası'nda Turizm Haftası Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement