Kuşadası'ndan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kuşadası'ndan Kısa Kısa

Kuşadası\'ndan Kısa Kısa

"Kuşadası Kitap ve Edebiyat Günleri" önemli isimleri kitapseverlerle buluşturuyor Kuşadası'nda yollarda bakım çalışmaları sürüyor.

06.08.2014 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuşadası Belediyesi'nin tarafından organize edilen "Kuşadası Kitap ve Edebiyat Günleri" önemli isimleri kitapseverlerle buluşturuyor.

"Kuşadası Kitap ve Edebiyat Günleri" etkinliği Atatürk Meydanı'nda başladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, içenin yabancı ağırlıklı turistleri ağırladığını, zengin Türk kültürünü, ilçe halkını ve kültür sanat aktivitelerini tanımak amacıyla etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Bu etkinliklerden biri olan "Kuşadası Kitap ve Edebiyat Günleri"ni önemsediklerini ve daha da geliştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Kayalı, "Yurdun çeşitli yörelerinden gelen misafirlerimiz de tatillerinde kültür sanat aktivitelerine katılmak, ünlü aydınlarla, yazar, çizerle aynı havayı solumak, aynı ortamda bulunmak istiyor. Bizlere düşen görev ise bu buluşmaları sağlamak" dedi.

Etkinliğin 17 Ağustos Pazar gününe kadar devam edeceği bildirildi.

Kuşadası'nda yollarda bakım çalışmaları

Kuşadası'nda belediye ekiplerinin yollarda bakım onarım çalışmaları başlattığı bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, hava sıcaklıkları ve araç yoğunluğunun artması nedeniyle ilçede bozulma meydana gelen yollarda bakım onarım çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Özer Kayalı, belediyenin asfalt şantiyesi kurulmasının ardından ilk etapta bozulan yollarda onarım gerçekleştirdiklerini bildirerek, "Ekiplerimiz İkiçeşmelik Sokağı ve Boyalık yolunda 3 ayrı noktada onarım işlerini tamamladı. Öncelikle araç trafiğinin yoğun olduğu yollarda başlatılan çalışma, hazırlanan program çerçevesinde sürdürülecek" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kuşadası'ndan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement