Kuşadası ve Didim'de Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Güncel

Kuşadası ve Didim'de Bayram Yoğunluğu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kuşadası sahillerinden detaylar Didim sahillerinden detaylar Kuşadası ve Didim'de bayram yoğunluğu Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar: "Kuşadası'nın nüfusu 1 milyona ulaştı" Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde otellerin tamamı dolarken, bayram nedeniyle ziyaretçilerin akın ettiği sahillerde de yoğunluk yaşandı.

06.07.2016 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kuşadası sahillerinden detaylar

Didim sahillerinden detaylar Kuşadası ve Didim'de bayram yoğunluğu

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı İlbahar:

"Kuşadası'nın nüfusu 1 milyona ulaştı"

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Aydın'ın Kuşadası ve Didim ilçelerinde otellerin tamamı dolarken, bayram nedeniyle ziyaretçilerin akın ettiği sahillerde de yoğunluk yaşandı.

Kuşadası'nda yerli ve yabancı turistler, başta Kadınlar Denizi Plajı olmak üzere Milli Park ve Sevgi plajlarını tercih etti.

Önemli bir su parkını bünyesinde bulunduran ilçede, gün içinde 6 bin ziyaretçinin serinlemek ve eğlenmek için su parkına giriş yaptığı belirtildi.

İlçenin nüfusu 1 milyona ulaştı

Kuşadası Turizm Tanıtma Vakfı Başkanı Bülent İlbahar, otellerin yüzde 99 doluluk oranına ulaştığını belirterek, "Kuşadası Limanı'na kruvaziyer gemileriyle gelen turistler, ikinci konut sahiplerinin yazlıklarına gelmesi ve günübirlik yerli turist akını ile Kuşadası'nın bayram nüfusu 1 milyona ulaştı." dedi.

Bayram dolayısıyla yaşanan yoğunluğun esnafın yüzünü güldürdüğünü de ifade eden İlbahar, şunları söyledi:

"Şehir merkezinden Dilek Yarımadası Kalamaki Milli Parkı'na uzanan 30 kilometrelik sahil şeridinde bulunan binlerce yazlık konut sahiplerini ağırladı. Arefe gününde başlayan yoğunluk, bayramın birinci ve ikinci gününde de kendini hissettirdi. Turistik çarşılar ile sahil bandında yerli ve yabancı tatilciler yürümekte bile güçlük çekti. Gündüz plajlara akın eden tatilciler, akşam saatlerinde de eğlence merkezlerine gidip eğlenme fırsatı buldu."

Tatilini Didim ilçesinde geçirenlerin bir kısmı Altınkum sahilini tercih ederken, bir kısmı da tekne turuna çıkarak koyları gezdi.

Didim'deki Gezi Tekneleri Kooperatifi Başkanı Ayfer Kamacı, tekne turlarındaki hareketlilikten memnun olduklarını dile getirerek, bayramdan sonra da aynı yoğunluğu beklediklerini kaydetti.

Kuşadası ve Didim\'de Bayram Yoğunluğu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kuşadası ve Didim'de Bayram Yoğunluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement