Kuşadasıspor'da Jaba Şov - Son Dakika
Güncel

Kuşadasıspor'da Jaba Şov

Kuşadasıspor\'da Jaba Şov

Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve yaptığı transferlerle gündem yaratan Kuşadasıspor, ilk maçında ezeli rakibi Sökespor'u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna otururken, Jaba adeta şov yaptı.

21.09.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig 10'uncu Grup'ta şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve yaptığı transferlerle gündem yaratan Kuşadasıspor, ilk maçında ezeli rakibi Sökespor'u 3-0 yenerek liderlik koltuğuna otururken, Jaba adeta şov yaptı. Sezon başında Azerbaycan Premier Lig takımlarından FC Bakü'den transfer edilen Brezilyalı futbolcu, 36, 66 ve 80'inci dakikalarda kaydettiği 3 golle takımını galibiyete taşırken, attığından daha fazlasını da kaçırdı.

Doksan dakikanın bitimindre hem Kuşadalı hem Sökeli futbolseverlerce alkışlanan 34 yaşındaki futbolcu, "Bu sezon Kuşadasıspor şampiyonluğu kucaklarken, ben de gol kralı olacağım. Tribünler bizi izlemeye devam etsin" diye konuştu.

Öte yandan Behiç Basatuğrul'un ardından geçen hafta teknik direktörlük görevine getirilen Osman Aktar, ilk maçından 3 puanla ayrıldı. Aktar, yakaladıkları seriyi önümüzdeki haftalarda da devam ettireceklerini söyledi.

- Kuşadası

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşadasıspor'da Jaba Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement