Küsi Toplantısı Çomü'de Yapıldı - Son Dakika
Teknoloji

Küsi Toplantısı Çomü'de Yapıldı

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) yapıldı.

28.01.2016 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Planlama ve Geliştirme Kurulu toplantısı, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde (ÇOMÜ) yapıldı.

Toplantıya Çanakkale Valisi Hamza Erkal, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Levent Genç ile kurul üyeleri katıldılar.

Çanakkale Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı Bekir Tuncer'in yaptığı sunumdan sonra üyeler, kurulun stratejik yol haritasına dair görüş alışverişinde bulundu.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer, üniversitenin Çanakkale'nin ciddi bir dinamiği olduğunun tüm kesimlerce özümsenmesi gerektiğini, bu hususun zaman zaman vurgulanıp hissettirilmesi gerektiğini söyledi.

Çanakkale'nin bir metropol olmadığını ifade eden Acer, "Kent, sanayinin her alanına hitap etmek durumunda değil. Çanakkale'de sanayi ve iş dünyası belli noktalara odaklanmış. Bu bağlamda bizim, kamu, üniversite, sanayi işbirliği hususunda hangi sektörlere odaklanmamız gerektiği konusunu netleştirmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Toplantı sonunda kurul üyeleri Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Laboratuvarlarını gezerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Teknoloji Küsi Toplantısı Çomü'de Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement