Kuşkaya Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Kuşkaya Konserine Yoğun İlgi

Kuşkaya Konserine Yoğun İlgi

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark’ta sahne alan Aykut Kuşkaya, ilahi ve özgün ezgilerini bir araya getirerek Sakaryalı sevenlerinin beğenisine sundu.

28.06.2015 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında Sakaryapark'ta sahne alan Aykut Kuşkaya, ilahi ve özgün ezgilerini bir araya getirerek Sakaryalı sevenlerinin beğenisine sundu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 22. Ramazan Etkinlikleri, Aykut Kuşkaya Konseri ile devam etti. Sakaryapark Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilen programda Sakaryalı sevenleri ile buluşan Aykut Kuşkaya, Ramazan ayının huzur iklimine uygun eserlerini dinleyicilerin beğenisine sundu. Gerçekleştirilen konser Sakaryapark'ı dolduran kültür sanat dostlarının büyük beğenisini kazandı.

Sakaryalı sevenleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aykut Kuşkaya, gerçekleştirilen konser için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Konserin sonunda Kuşkaya'ya teşekkür eden Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, günün anısına çiçek takdim etti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşkaya Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement