Kuşlar İçin Her Gün Pencereye Yiyecek Koyuyor - Son Dakika
Güncel

Kuşlar İçin Her Gün Pencereye Yiyecek Koyuyor

Kuşlar İçin Her Gün Pencereye Yiyecek Koyuyor

Muş'ta oturan Melik Bingöl, kar ve dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken kuşlara her gün evinin penceresine yiyecek koyuyor.

28.01.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta oturan Melik Bingöl, kar ve dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk çeken kuşlara her gün evinin penceresine yiyecek koyuyor.

Merkez bağlı Bahçelievler Mahallesinde bir apartmanın 5'nci katında oturan Melih Bingöl, kar ve dondurucu soğuklarda yiyecek bulmakta güçlük çeken kuşları unutmadı. 33 yaşındaki aktar Melih Bingöl, geceden lokantalardan topladığı ekmekleri doğrayıp evinin penceresinin önüne bırakıyor. Bingöl'ün her sabah bıraktığı yiyeceğe alışan serçe ve kargalar, sürü halinde geliyor. Kuşların soğuk kış günlerinde yiyecek bulmada zorlandığını belirten Melih Bingöl, şunları söyledi:

"Eğer ekmek bulamazsam lokantalardan atık ekmekler alır onları her sabah doğrarım. İş saatime kadar onları kuşları doyurmaya çalışıyorum. İlginçtir biraz geciktiğim zaman pencere önüne toplanıyor beni bekliyorlar. Lütfen insanlar kuş ve hayvanlara karşı duyarlı olsun." - Muş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuşlar İçin Her Gün Pencereye Yiyecek Koyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement