Kütahya 1. Amatör'de Seçim ve Fikstür Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Kütahya 1. Amatör'de Seçim ve Fikstür Heyecanı

Kütahya 1. Amatör\'de Seçim ve Fikstür Heyecanı

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2014-2015 Futbol Sezonu Tertip Komitesi Seçimi ve Fikstür Çekimi yapıldı.

09.08.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 2014-2015 Futbol Sezonu Tertip Komitesi Seçimi ve Fikstür Çekimi yapıldı.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, kendisinden sonra Süper Amatör Takımı Yenikent Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç ve 1. Amatör Takımı Gediz Gücü Spor Kulübü Başkanı Ömer Tanış'ın da Kütahya İl Tertip Komitesine seçilmesinin Gediz kulüplerinin birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha kanıtladığını söyledi.

Kulüp başkanları Karakoç ve Tanış ile birlikte ekip halinde sporda Gediz'in sesi olacaklarını belirten Kütahya ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, şu şekilde konuştu: "Kütahya'da bir başarıya imza atmış bulunuyoruz. 2014-2015 Sezonunda Süper Amatörde ve 1. Amatörde oynayacak takımlarımıza başarılar diliyorum. Aynı zamanda gençlerimize sahip çıkma amacıyla alt kategoriler de ise U16 ve U19 Gençler Ligine Gediz İlçesi olarak 7 takımla katılıyoruz. Bu demek ki gençlerimize sahiplenerek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp ahlaklı, temiz bir gençlik yetiştirmek için üzerimize düşeni yaptığımızı gösteriyor. Bütün Gediz takımları olarak kulüplerimizin de birer eğitim yuvası olduğunu herkesin bilmesini isterim.

Başta kamu ve özel kuruluşlar olmak üzere işverenlerimiz ve tüm sporseverlerin Gediz'deki kulüplerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Destek artarsa spora katılımlar daha da artar. Böylece yarınlarımızı, gençlerimize rahatça teslim edebiliriz. Bütün takımlarımıza Fair-Play çerçevesinde başarılar diliyoruz."

Çekilen 2014-2015 Futbol Sezonu fikstürü sonunda ilk hafta programı şöyle şekillendi;

1. Hafta Eskigediz Belediye Gazispor - Emetspor, Gediz Gücüspor - Yeşilçayspor, Uluoymak 1 Eylül Spor - Gediz Gençlikspor ve Erdoğmuşspor - Muhipler Fatihspor. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya 1. Amatör'de Seçim ve Fikstür Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement