Kütahya Apartmanda Çıkan Yangında Anne ve 2 Çocuğunu İtfaiye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Kütahya Apartmanda Çıkan Yangında Anne ve 2 Çocuğunu İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Kütahya Apartmanda Çıkan Yangında Anne ve 2 Çocuğunu İtfaiye Ekipleri Kurtardı

Apartmanda çıkan yangında anne ve 2 çocuğunu itfaiye ekipleri kurtardı KÜTAHYA'da bir apartmanın 3'üncü katında çıkan yangında evlerinde mahsur kalan anne Reyhan Gesge ile küçük yaştaki oğulları Ahmet Gesge ve Umut Gesge'yi itfaiye ekipleri araç merdiveniyle aşağıya indirdi.

27.06.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apartmanda çıkan yangında anne ve 2 çocuğunu itfaiye ekipleri kurtardı

KÜTAHYA'da bir apartmanın 3'üncü katında çıkan yangında evlerinde mahsur kalan anne Reyhan Gesge ile küçük yaştaki oğulları Ahmet Gesge ve Umut Gesge'yi itfaiye ekipleri araç merdiveniyle aşağıya indirdi. Dumandan etkilenin anne ve 2 oğlu hastaneye kaldırıldı.

Olay Zafertepe Mahallesi Akşemsettin Caddesi'ndeki 4 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Oturma odasında henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan yangında dumanlar evi sarınca anne Reyhan Gesge, küçük yaştaki oğulları Ahmet Gesge ve Umut Gesge ile birlikte balkona çıkarak yardım istedi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa kürede olay yerine gelen Kütahya Belediyesi itfaiye ekipleri araçlarından uzattıkları merdivenle 3'üncü kat balkonunda mahsur kalan Reyhan Gesge, Ahmet Gesge ve Umut Gesge'yi aşağıya indirdi. Dumandan etkilendikleri bildirilen Reyhan Gesge ve 2 çocuğu 112 ambulansıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan anne ve 2 oğlunun sağlık durumlarının iyi olduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Apartmanda Çıkan Yangında Anne ve 2 Çocuğunu İtfaiye Ekipleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement