Kütahya'da Bayram Hareketliliği - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Bayram Hareketliliği

Kütahya\'da Bayram Hareketliliği

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması münasebetiyle bayramın vazgeçilmez ikramı olan çeşitli şeker ve çikolatalar tezgahlarda yerini aldı.

13.07.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ramazan Bayramı'nın yaklaşması münasebetiyle bayramın vazgeçilmez ikramı olan çeşitli şeker ve çikolatalar tezgahlarda yerini aldı. Kütahya Belediyesi'nin organizasyonu ile Meydan Mahallesi'ne kurulan kıyafet pazarı vatandaşların akınına uğuruyor. Yüzlerce esnafın tezgah açtığı pazarın Arife günü akşamına kadar açık kalacağı belirtildi.

Ramazan Bayramı yaklaşırken esnafı ve vatandaşları bayram telaşı sardı. Ramazan ayının sona ermesine kısa bir zaman kalmasıyla vatandaşlar, bayram hazırlığını hızlandırdı. Vatandaşlarla birlikte, çok sayıda iş yerlerinde bayram şekeri satışları başladı.

Türlü çeşit, cam şekeri, çikolata ve lokum siparişi veren işyerlerini bayram telaşı sardı. Onlarca çeşit bayram şekerinin kilosu 4 TL ile 15 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor. Çikolata 10 TL ila 30 TL, lokum ise 5 TL ila 20 TL'den alıcı buluyor.

Kütahyalı esnaf Ahmet Uygun, bayram öncesi hareketliliğin başladığını, ancak beklenen asıl ilginin Çarşamba ve Perşembe günü yaşanacağını kaydetti. Uygun, "Vatandaşlar bayram şekeri almaya başladı. Cuma gününe kadar satışlarımız her gün artarak devam eder. Çarşamba ve arife günü, büyük bir artış yaşanır. Fiyatlarımız geçen seninin fiyatı. Büyük artış yaşanmadı ama firmaların toptan satışlarında ayrımcılık yapması, fiyatlarda farklılık oluşturuyor" dedi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Bayram Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement