Kütahya'da Gençlik, 'Kutlu Doğumda' Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Gençlik, 'Kutlu Doğumda' Buluştu

Kütahya\'da Gençlik, \'Kutlu Doğumda\' Buluştu

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı’nın işbirliğiyle Kütahya’da düzenlenen, ’Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor’ adlı program, Vali Şerif Yılmaz’ın da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

23.04.2015 11:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı'nın işbirliğiyle Kütahya'da düzenlenen, 'Gençlik Kutlu Doğumda Buluşuyor' adlı program, Vali Şerif Yılmaz'ın da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Dumlupınar Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen'in açılış konuşması, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül'ün günün anlam ve önemini belirten konuşması, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu Sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Açılış etkinliklerinin ardından Sanatçı Eşref Ziya Terzi tarafından birbirinden güzel ezgiler ve ilahilerin seslendirildiği bir konser verildi.

Konserin ardından Vali Şerif Yılmaz tarafından Sanatçı Eşref Ziya Terzi'ye hediye takdim edildi.

Bu yıl 'Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı' ana teması altında bir çok güzel etkinlikle kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerdeki bu programa, Vali Şerif Yılmaz ile birlikte Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcıları Uğur Turan ve Yüksel Kara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, daire müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Gençlik, 'Kutlu Doğumda' Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement