Hibe ve Destek Krediler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Hibe ve Destek Krediler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı

Kütahya İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü tarafından devlet destekleri ve hibeleriyle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

26.06.2014 18:42  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Belediyesi Kültür ve Ticaret Merkezi'nde düzenlenen toplantı yaptığı konuşmada, kurumlarca sağlanan hibe ve desteklemelerin bilinmesi açısından toplantıların önemli olduğunu belirterek, buna benzer toplantılarla kente yatırım yapmak isteyen yatırımcıları bilgilendirmeyi amaçladıklarını kaydetti.

"Amacımız, gerek sanayide gerek tarımda gerekse turizmde olsun, aklınıza gelebilecek her alanda devlet tarafından verilen tüm imkanların sizlerle paylaşılmasını, verilen bu desteklerin ilimize yönlendirilmesini sağlamaktır" diyen Yılmaz, şöyle konuştu:

"Özellikle özel sektörün şehrin gelişmesinde lokomotif görev üstlenmesi bakımından, kurum ve kuruluşlarımızın yaptığı çalışmaları sizler ile paylaşmak istedik. Bunu diğer ilçelerimizde yaptığımız toplantılarda da geri dönüşümlerinde çok iyi sonuçlar elde ettiğimizi belirtmek isterim. İnşallah burada yapacağımız toplantı sonunda da en azından birebir sağlanan imkanların bilinmesi, bunun hangi kurum ve kuruluşlar tarafından sağlandığında bilgilendirilmesi, belki bundan sonra yapacak olduğumuz çalışmalarda insanlarımıza yol göstermek istiyoruz."

Toplantıya, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz ve diğer ilgililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hibe ve Destek Krediler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement