Kütahya'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Düzce ve Amasya'da Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Düzce ve Amasya'da Yakalandı

Kütahya\'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Düzce ve Amasya\'da Yakalandı

Kütahya’nın Emet ilçesinde, 3 iş yerine girerek yaklaşık 47 bin TL’lik sigara çalan ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen şahıslar, Düzce ve Amasya’da yakalandı.

26.06.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde, 3 iş yerine girerek yaklaşık 47 bin TL'lik sigara çalan ve güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen şahıslar, Düzce ve Amasya'da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 Kasım 2014'te Emet ilçesinde 2 ayrı marketin camlarını kırarak içeriye giren ve yaklaşık 40 bin TL değerinde sigara çalarak kayıplara karışan, 27 Mart 2015'te ise bir markete girerek 7 bin TL tutarında sigara çalan 3 şüpheli, polis tarafından yakın takibe alınmıştı.

Hırsızlık olaylarından sonra kayıplara karışan M.E.G. (44), Amasya'da yaptığı hırsızlık sonrası Düzce'de otobüste yakalandı Amasya'da bir marketten çaldığı sigaralarla Düzce'de kıskıvrak yakalanan M.E.G.'den alınan kan örnekleri, marketteki kan izleriyle uyuşunca hırsızlık olayı aydınlandı. Ayrıca şahsın Düzce'deki kıyafetleri Berke kuruyemiş ve Ali Demirayak market soygunlarında giydiği kıyafetlerle ve bıraktığı parmak izleriyle uyuşunca, Emet market hırsızı ortaya çıkmış oldu. Şahsın tüm soygunlarda ön camları kırarak soygunları gerçekleştirdiği belirlendi. M.E.G.'nin 3 ayrı sahte kimlikle dolaştığı ve birçok il ve ilçede soygun olayına karıştığı da tespit edilirken, şahıs tutuklandı.

27 Mart 2015 te Yiğit markete yine ön camı kırarak giren şahıs olay yerinde kan izleri bırakmış ve güvenlik kameralarınca görüntülenmişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Hırsızlık Yapan Şahıslar Düzce ve Amasya'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement