Kütahya'da 'İnsanlık İçin Hayırlı Ümmet' Konulu Panel - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'İnsanlık İçin Hayırlı Ümmet' Konulu Panel

Kütahya\'da \'İnsanlık İçin Hayırlı Ümmet\' Konulu Panel

Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen ’İnsanlık İçin Hayırlı ümmet’ konulu panel, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

11.04.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediyesi tarafından organize edilen 'İnsanlık İçin Hayırlı ümmet' konulu panel, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Belediye Yeni Kültür ve Ticaret Merkezi'deki panel, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve TRT Sanatçısı Ender Doğa'nın okuduğu ilahilerle başladı.

Panelde açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun başşehri olan ilimizde, belediyemiz tarafından geçmişle geleceği buluşturacak olan kültür faaliyetlerimiz seri şekilde devam etmekte olup, bundan sonrada inşallah devam edecektir.Daha da güzel olması için sivil toplum kuruluşlarımıza her türlü desteği sağlayacağız .Bugünkü konu gerçekten çok anlamlı. Bu panel çok önemli. Nasıl, Peygamber Efendimiz (SAV) insanlığı kurtaracak, insanlık için hayırlı, öncü Müslüman, örnek Müslüman, model Müslüman yetiştirdiyse, bizler de yeniden, bu kıvamı yakalayıp örnek ve model Müslüman'ı yetiştirmek zorundayız.Zira Dünya bu şahsiyete,bu hayırlı ümmete muhtaç.İnsanlık, bu şahsiyetin vesile olduğu hidayetlere muhtaç.Bu konuda benim çok ümidim var inşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz" dedi.

Panel daha sonra, Abdullah Sert, Prof Dr.Lütfi Çakan, Prof. Dr. İrfan Gündüz, Ahmet Taşgetiren ve Abdullah Büyük'ün konuşmalarıyla devam etti.

Panele, Belediye Başkan Yardımcıları Ali İhsan Ertaş, Murat Arı ve Mehmet Doğan, AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek, Kütahya İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Panelin, Kütahya Belediyesi öncülüğünde, Kütahya Dost Kapısı Derneği, Anadolu Aile derneği, Erkam Radyo ve Altınoluk Dergisi'nin katkılarıyla düzenlediği belirtildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'İnsanlık İçin Hayırlı Ümmet' Konulu Panel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement