Kütahya'da Kamil Saraçoğlu Dönemi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Kamil Saraçoğlu Dönemi

Kütahya\'da Kamil Saraçoğlu Dönemi

Kütahya'nın yeni Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, seçim sonuçlarını adliyede basın mensupları için ayrılan bölümünde takip etti.

31.03.2014 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın yeni Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, seçim sonuçlarını adliyede basın mensupları için ayrılan bölümünde takip etti.

Adliyeye gecenin ilerleyen saatlerine AK Parti İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ve partililerle birlikte gelen Saraçoğlu, seçim sonuçlarını saniye saniye takip etti. Partililer, AK Parti'nin önde olduğu sırada kendi aralarında yorumlar yapmayı da ihmal etmediler.

Bu arada, MHP Adayı Alim Işık'ta sonuçları aynı bölümden takip etti. Işık, sonuçları tek tek kayda geçirirken, dışarıda toplanan partililer, Işık'a tezahüratta bulundu.

Sonuçların remsi olarak ekrana yandığı saat 04.30 da ise Kamil Saraçoğlu ve AK Partiler, birbirlerine sarılarak başarılarını kutladılar.

Kütahya'daki oyların yüzde 48.9'unu AK Parti'li Kamil Saraçoğlu, yüzde 46'sına MHP'li Alim Işık, yüzde 2,4'ünü SP'li İsmail Tunca ve yüzde 1,6'sına CHP'li Nuran Altunseven aldı. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Kamil Saraçoğlu Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement