Kütahya'da 'Ormanın Sesi' Halkın Beğenisine Sunuldu - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da 'Ormanın Sesi' Halkın Beğenisine Sunuldu

Kütahya\'da \'Ormanın Sesi\' Halkın Beğenisine Sunuldu

Kütahya’da, ’Ormanın sesi’ isimli fotoğraf sergisi, halkın beğenisine sunuldu.

23.03.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da, 'Ormanın sesi' isimli fotoğraf sergisi, halkın beğenisine sunuldu.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından, ormanlarda yapılan faaliyetler, çalışmalar, ilkbahar ve sonbaharın güzellikleri, doğanın korunması ve orman yangınlarına dikkat çekilmesi amacıyla 'Ormanın sesi' isimli fotoğraf sergi açıldı.

Çevre ve orman sevgisini pekiştirmeyi, vatandaşların doğaya karşı duyduğu sorumluğu arttırmayı amaçlanan sergi; başta Bölge Müdür İbrahim Ergüven olmak üzere Şube Müdürü Cihan Köse, Orman İşletme Şefleri Timuçin Özdemir, Mustafa Kavak ve Mustafa Doğan, Aykut İnce ve Halil Efe'nin fotoğrafları ile Tavşanlı Çayıroluk Yangın Fotoğraflarından oluşuyor.

Vali Vekili Uğur Turan tarafından açılan sergi, orman haftası etkinliklerinin ilk adımı olarak vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. 31 Mart 2015 tarihinde porsuk barajı ağaçlandırma proje sahasında orman haftası etkinliklerinin ikinci adımı olan fidan dikim töreni yapılacak.

Bölge Müdürü İbrahim Ergüven sergi açılışında yaptığı konuşmada, "Sergimizin düzenlenmesinde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum. Değerli fotoğraflarını bizlerle paylaşan, bir başka gözle doğaya ve insana yani hayata bakan Şube Müdürü ve Şeflerimize de ayrıca teşekkür ediyor, emeğinize sağlık diyorum. İnşallah buna benzer faaliyetler, gelecek nesillere, çevre ve orman sevgisini aktarma adına güzel hizmet görecektir" dedi.

Vali Vekili Uğur Turan Şeref defterine günün önemini anlatan kısa bir not düşerken, orman haftasını kutladı.

Ardından tüm vatandaşlara ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Açılışa, Kütahya Vali Vekili Uğur Turan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Turan, bazı Daire Müdürleri, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü personeli ve vatandaşlar katıldı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da 'Ormanın Sesi' Halkın Beğenisine Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement