"Türk Bayrağı Yakıldı" İddiası İlçeyi Ayaklandırdı - Son Dakika
Güncel

"Türk Bayrağı Yakıldı" İddiası İlçeyi Ayaklandırdı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Doğu ve Güneydoğulu işçilerin Türk Bayrağı yaktıkları iddiası, ilçe halkını ayaklandırdı. Olaylarda 2 polis yaralandı, 4 kişi gözaltına alındı.

01.06.2016 00:52  Güncelleme: 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, Doğu ve Güneydoğulu işçilerin Türk Bayrağı yaktıkları iddiası, ilçe halkını ayaklandırdı. Polis ekipleri, dağılmayan kalabalığa biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda 2 polis atılan taşlardan yaralanırken, 4 gösterici gözaltına alındı. Bayrak yaktıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 işçi suçlamaları kabul etmeyerek bayrağın kaynak çalışması sırasında sıçrayan kıvılcımdan alev aldığını söyledi.

TÜRK BAYRAĞI YAKTIKLARI ÖNE SÜRÜLDÜ

Dağçeşme Mahallesi'nde bulunan bir inşaatta işçi olarak çalışan Doğu ve Güneydoğu kökenli yaklaşık 50 kişiden bazılarının Türk Bayrağı yaktıkları öne sürüldü. Bunu duyan ilçe sakinleri ilk olarak inşaat alanının bulunduğu bölgeye gitti. Burada vatandaşlar ile işçiler arasında tartışma ve kısa süreli arbede yaşandı.


KALABALIK EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE YÜRÜDÜ

İşçilerden 2 kişinin gözaltına alındığı söylentisi üzerine yaklaşık 750 kişilik kalabalık, Cumhuriyet Meydanı yakınlarında bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün önüne yürüdü. Burada bir süre slogan atan kalabalık, gözaltına alındığı öne sürülen şahısların kendilerine verilmesini istedi.


KAYMAKAM "DAĞILIN" UYARISI YAPTI

Polisin kalabalığa dağılın çağrılarına rağmen grubun dağılmaması üzerine Kaymakam Numan Hatipoğlu olay yerine geldi. Vatandaşlara hitaben konuşan Kaymakam Hatipoğlu, "Şahıslar hakkında hukuk içerisinde gereken işlem yapılacaktır. Devlet gerekeni yapıyor. Lütfen dağılın" ifadelerini kullandı.


BİBER GAZLI MÜDAHALE

Polis, emniyet müdürlüğü önünde kalkanlarla önlem alırken, kalabalığa da biber gazıyla müdahale etti. Kalabalık içerisinden bir grubun ise inşaat alanına gittiği ve burayı taşladığı öğrenildi. Karakolu taşlayan vatandaşları bazı kişiler de yatıştırmaya çalışırken grup daha sonra yavaş yavaş dağıldı.

"Türk Bayrağı Yakıldı" İddiası İlçeyi Ayaklandırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Türk Bayrağı Yakıldı' İddiası İlçeyi Ayaklandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Mesele bu: Fetih kutlamalarinda akp liler bayrAklarin uzerine oturdular 51 124 Yanıtla
  • ....: Yahu arkadaş karakolu taşlamak neden?hukuk almış işte daha ne eşkiyalık yapıyorsun?bize verin ne demek?oldu ozmn herkes kendi hukukunu kursun ülke iyice teksasa dönsün?bu devirde hala bu kadar cahiliz ya ona yanarım ben 77 1 Yanıtla
  • aksarayli er: Barindirmamak lazim ordaki kürtleri 22 26 Yanıtla
  • Diyarbakır olayı: Diyarbakırda askeriye içinde bayrak indi herkesin ülke gözü önünde oldu. Andımız kalktı kimseden tık yoktu. Daha neler oldu. İnsanımız gerçekten ilginç gündeme göre değil her anı vatansever olmalı. Şehit haberleri gelmedende ders almalı . Biz yazdık yanlış diye sahip çıkan olmadı. 12 12 Yanıtla Gaza gelmeyen Türk: Ben artı dedim bu yoruma yazan doğru yazmış ve beğenmeyende bir mantıklı açıklamaaı yok demek yanlış eksi outlet işareti koyanlarda nesi yanlış bu yorumun göz göre göre oldu vicdan imanıdır insanın. 4 1
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement