Kütahya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kütahya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kütahya'da bir otomobilin yağmur sebebiyle kayarak yoldan çıkması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

30.05.2014 19:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaza, Kütahya - Eskişehir karayolunun 39. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kütahya'dan Bilecik'in Bozüyük istikametine gitmekte olan Davut Bayram yönetimindeki 16 NG 472 plakalı otomobil, Kümbet Mevkii'nde yağmur sonrası kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Takla atan otomobilin 10 metre yüksekliğindeki uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Davit Bayram (46) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta yolcu olarak bulunan Cevdet ve Malike Bayram ile kimlikleri henüz tespit edilemeyen 3 kişi yaralandı.

Yaralılar, ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Davut Bayram'ın naaşı cenaze aracıyla otopsi yapılmak üzere Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na götürüldü.

HÜSEYİN EFE

Kütahya\'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kütahya'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement