Kütahya'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kütahya\'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kütahya Belediyesi ile KOSGEB Müdürlüğü arasında ’uygulamalı girişimcilik eğitimi’ protokolü imzalandı.

30.09.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Belediyesi ile KOSGEB Müdürlüğü arasında 'uygulamalı girişimcilik eğitimi' protokolü imzalandı.

2 kurum arasındaki anlaşmaya göre, 4 ayrı grupta toplam 120 kişiye uygulamalı girişimci eğitimi eğitim verileceği belirtildi.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Daha önce İŞ-KUR ve KOSGEB ile birlikte açmış olduğumuz kurslarda toplam 100 girişimcilerimize eğitim ve sertifikalarını vermiştik. İhtiyaç olduğu takdirde Belediyemiz hemşehrilerimiz için bu kursların devamı noktasında gerekli desteği sağlayacaktır. Öte yandan KİŞGEM de hali hazırda 20 girişimcimiz faaliyetini sürdürmekte ve yaklaşık 60 kişilik bir istihdam taratmış durumdadır. Yeni binamızda sadece 2 boş işlik kalmıştır. Doluluk oranımız son alımlarla birlikte yüzde 70 civarındadır. KİŞGEM de girişimcilerimize verdiğimiz destekler devam edecektir. Gerek KİŞGEM de gerekse düzenleyeceğimiz Uygulamalı eğitim sonrası alınacak belge karşılığında girişimcilerimize 50 bin hibe, 100 bin faizsiz makine teçhizat desteği verilmektedir. Ben bu projenin Kütahya'mıza hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Uygulamalı girişimcilik eğitimi mülakatlarının 6 Ekim 2016 günü saat 09.00'da Kütahya Belediye İş Geliştirme Merkezi'nde yapılacağı ifade edildi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement