Kütahya'daki Cinayet ve Yaralama - Son Dakika
Yerel

Kütahya'daki Cinayet ve Yaralama

Kütahya'nın Emet ilçesinde dün silahla 1 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

27.05.2015 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Emet ilçesinde dün silahla 1 kişiyi öldürdüğü, 3 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

İlçede farklı yerlerde kendisine ait ruhsatsız tabancayla 4 kişiyi vurduktan sonra dün gözaltına alınan Mustafa Ö. (38), emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Mustafa Ö'nün, ifadesinde, "Kendisine baskı yapan görünmeyen varlıklardan emir aldığını, söz konusu kişileri bu nedenle vurduğunu" ileri sürdüğü öğrenildi.

Emet ilçesinde besicilik yapan Mustafa Ö, kendisine ait ruhsatsız tabancayla önce bir marketin sahibi Adnan Güneş'e ateş etmiş, daha sonra Eski Pazaryeri'nde Gürpınar Köyü Muhtarı Rıza Doğan'ı (56) yaralamıştı.

Mustafa Ö, ilçe merkezinde Babukbey Camisi yanında kebapçılık yapan Mustafa Algül (55) ile yanındaki Yeniceköy Kalkınma Kooperatifi Başkanı Himmet Öztaş'a (52) da ateş edip kaçmıştı.

Yaralılardan Güneş, Emet Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, Doğan, Algül ve Öztaş ise Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

Zanlı bir süre sonra polis tarafından yakalanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'daki Cinayet ve Yaralama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement