Kütahya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Kütahya'dan Kısa Kısa

Kütahya\'dan Kısa Kısa

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla yangın gözetleme kulelerini yeniliyor.

20.09.2012 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü, daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla yangın gözetleme kulelerini yeniliyor.

Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, günün koşullarına uygun, fiziksel ortamı düzenli ve personelin daha rahat çalışabileceği yeni yangın gözetleme kuleleri oluşturulduğu bildirdi.

Açıklamada, Kütahya Orman İşletmesi'ne bağlı Şahin, Arapdere, Türkmendağı, Maymunalanı, Doğankaya, Karabağ ve Kızılsivri, Domaniç Orman İşletmesi'ne bağlı Darıtepe, Gölcük ve Üçtepe, Emet Orman İşletmesi'ne bağlı Kuşoynağı, Ilabak, Gediz Orman İşletmesi'ne bağlı Tavşancık, Simav Orman İşletmesi'ne bağlı Kalebaşı ve Tavşanlı Orman İşletmesi'ne bağlı Arpagediği ve Küplü kulelerinin onarılarak daha yaşanılabilir mekanlar haline getirildiği duyuruldu.

-DPÜ Tıp Fakültesi öğrencileri staja başladı

(Fotoğraflı)

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Tıp Fakültesi'nin 2009 yılında ilk kayıt yaptıran öğrencileri, DPÜ Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde staja başladı.

Hastanede düzenlenen törende konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Genç, 2009'da okula ilk kayıt yaptıran ve staja başlayan 28 öğrenciyi kutladı.

Öğrencilerin Eskişehir'de öğrenim gördüğüne ilişkin iddiaların asılsız olduğunu belirten Prof. Dr. Genç, şunları söyledi:

"Bu öğrencilerin tamamı Kütahya'da öğrenim görüyor. Hiçbir zaman Eskişehir'e gitmediler. Buna benzer iddialar tamamen asılsızdır. Ben göreve geleli 15 ay oldu ve bu süre içinde hiçbir öğrencimizin eğitim ve öğretim amacıyla Eskişehir'e gittiğini görmedim. Bu öğrencilerimiz, fakültenin ilk öğrencileri olmaları nedeniyle adeta bizim göz bebeğimiz durumundadır. Kendilerine stajları süresinde de üstün başarılar diliyorum."

Yrd. Doç. Dr. Faik Yaylak da, öğrencilere stajla ilgili sunum yaptı.

Muhabir: Hadi Şengül/ Sedat Gök

Yayıncı: Mürsel Çetin - KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement