Kütahya Fırın İşçisi Genç, Çalınan Motosikletini Arıyor - Son Dakika
Güncel

Kütahya Fırın İşçisi Genç, Çalınan Motosikletini Arıyor

Kütahya Fırın İşçisi Genç, Çalınan Motosikletini Arıyor

Kütahya'da bir simit fırınında çalışan 19 yaşındaki Ömer Alan, işyerinin karşısına park ettiği motosikleti kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı.

29.06.2015 12:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da bir simit fırınında çalışan 19 yaşındaki Ömer Alan, işyerinin karşısına park ettiği motosikleti kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Ömer Alan, çevredeki apartmanların güvenlik kamerası görüntülerini izleyerek motosikletinin çalınma anı görüntülerine ulaştı. Alan, CD'ye kopyalattırdığı görüntüleri polislere verdi.

Olay geçen Cuma günü Saray Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Bir simit fırınında işçi olarak çalışan Ömer Alan kendisine ait 43 SF 446 plakalı motosikletini işyerinin karşısına park etti. Alan'ın park halinde duran motosikleti bir süre sonra kimliği belirsiz genç tarafından çalındı. Akşam iş çıkışında motosikletinin çalındığının farkına varan Ömer Alan polise başvurdu.

Çevredeki apartman ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini de inceleyen Ömer Alan bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen motosikletinin çalınma anının görüntülerine ulaştı. Alan, CD'ye aldırdığı bu görüntüleri polise teslim ettiğini belirterek, "güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerdeki hırsızı polisler yakalamaya çalışıyor. Hırsızın bir an önce yakalanacağını ve benim de motosikletime kavuşacağımı ümit ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya Fırın İşçisi Genç, Çalınan Motosikletini Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement