Kütahya İşçilerin Kaldığı Barakaları Ateşe Verdiler - Son Dakika
Güncel

Kütahya İşçilerin Kaldığı Barakaları Ateşe Verdiler

Kütahya İşçilerin Kaldığı Barakaları Ateşe Verdiler

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bayrak yakılma iddiası üzerine Polis Merkezi Amirliği önünde toplanan kalabalığa polisler biber gazıyla müdahalede bulundu.

01.06.2016 02:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bayrak yakılma iddiası üzerine Polis Merkezi Amirliği önünde toplanan kalabalığa polisler biber gazıyla müdahalede bulundu. Kalabalıktan da polislere şişe ve taş atıldı. Yaşanan olaylarda hafif şekilde yaralandığı belirtilen bir polis memuru için gelen 112 ambulansını kalabalık 'Gözaltındaki işçileri kaçıracaklar' diye Polis Merkezi Amirliği'ne yaklaştırmadı.

Kullandığı minibüsü Polis Merkezi Amirliği'ne doğru süren bir sürücü ise Kaymakamlığa ait bir kamyonete çarptı. Bu kişi aynı araçla olay yerinden uzaklaştı. Tavşanlı Polis Merkezi Amirliği önüne takviye olarak jandarma ekipleri sevk edildi.

Kalabalıktan bazıları TOKİ inşaatlarının bulunduğu yere giderek işçilerin kaldığı barakaları ateşe verdi. İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin söndürdüğü yangında barakalar kullanılamaz hale geldi.

Kalabalığın ilçe Polis Merkezi Amirliği önündeki bekleyişi ise sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kütahya İşçilerin Kaldığı Barakaları Ateşe Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement