Kütahya Protokolü, Vali Yılmaz'ın İftarında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kütahya Protokolü, Vali Yılmaz'ın İftarında Buluştu

Kütahya Protokolü, Vali Yılmaz\'ın İftarında Buluştu

Kütahya protokolü, Vali Şerif Yılmaz tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu.

04.07.2015 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya protokolü, Vali Şerif Yılmaz tarafından verilen iftar yemeğinde buluştu. İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'ndeki iftara Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Şükrü Nazlı, Belediye Başkan Yardımcısı Galip Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Alim Taş, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Uğur Turan, Hüdayar Mete Buhara, Rıza Gençoğlu,Yüksel Kara ile ilçe kaymakamları, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdür vekili Mehmet Paköz, İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muhittin Şahin, iş adamı İsmet Güral, siyasi parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri, İl Genel Meclisi üyeleri ve daire müdürleri katıldı.

İftarda konuşan Vali Şerif Yılmaz, "Kütahya'nın gelişmesi için gerek kendim, gerek İl Genel Meclisi'nin, Sivil Toplum Kuruluşları'nın, siyasi partilerin ve vatandaşlarımızın emeği var. İhtiyacımız olan da bu birlik ve beraberlik. Ramazan Ayı birlik ve beraberliğimizin devamında bir vesile olur ve ilimiz daha güzel yerlere gelir inşallah" ifadelerini kullandı.

Yaklaşan Ramazan Bayramı'nı da kutlayan Vali Yılmaz, bu yıl bayramlaşma töreninin konseptinde önemli bir değişikliğe gidildiğini açıkladı. Resmi bayramlaşmayı sokağa indirdiklerini ifade eden Yılmaz, " Bayramlaşmamızı bu yıl sabah bayram namazından çıktığımızda cami avlusunda gerçekleştireceğiz. Daha sonra şehitlerimizi ziyaret edip, huzurevinde yaşlılarımız ve çocuklarımızla biraraya geleceğiz. Hepinizin bu bayramlaşma içerisinde yer almanızı isterim, resmi bayramlaşma yerine sokakta bayramlaşalım" dedi.

Vali Şerif Yılmaz, iftarda Kaymakamlar Kararnamesi ile ataması çıkan Vali Yardımcısı Uğur Turan ile Emet Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya'ya başarı belgesi ve plaket, Simav Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran'a plaket takdim ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve yeni görev yerlerinde başarılar diledi.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Protokolü, Vali Yılmaz'ın İftarında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement