Kütahya Sem Dil Okulları'nın Büyük Başarısı - Son Dakika
Yerel

Kütahya Sem Dil Okulları'nın Büyük Başarısı

Kütahya Sem Dil Okulları\'nın Büyük Başarısı

Kütahya’da LYS 5 ve YDS de kendini ispatlayan Sem Dil Okulları, bu sene de üniversite adaylarının ÖSYM sonuçlarından memnun edici neticeler elde etti.

10.08.2016 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da LYS 5 ve YDS de kendini ispatlayan Sem Dil Okulları, bu sene de üniversite adaylarının ÖSYM sonuçlarından memnun edici neticeler elde etti.

İngilizce Öğretmeni Musa Dağ, yaptığı açıklamada, "Sistemli, disiplinli ve öğrencilerin performanslarını en üst seviyeye çıkaracak şekilde çalışıp başarı elde eden öğrencilerimizi tebrik ediyorum" diye konuştu.

2016 LYS 5 sonuçlarına göre, Sem Dil Okulu öğrencilerinden İbrahim Kaya ODTÜ İngilizce Öğretmenliği, Beyza Nur Doğruer İstanbul Üniversitesi Mütercim-Tercümanlık, Kerem Can Alpay Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Ahmet Gül Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Beyza Yeldemez Uludağ Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Alaaddin Kılınç Dokuz Eylül İngiliz Dili ve Edebiyatı, Emre Baş Adnan Menderes Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Tuğba Emer Adnan Menderes Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, Muhammed Enes Efe Pamukkale Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği, İlknur Bener Süleyman Demirel Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, İrem Çakır Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı, Sümeyye Kara Dumlupınar Üniversitesi İnggiliz Dili ve Edebiyatı, Sena Günay Dumlupınar Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı ve Mehmet Töremiş Cumhuriyet Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümlerine yerleşti.

Öğrencileriyle aynı mutluluğu yaşadığını söyleyen Musa Dağ, "Bu başarıda emeği geçen başta bizlere güvenip çocuklarını emanet eden tüm değerli velilerimize, kendi okullarındaki saygın öğretmenlerimize ve tüm Sem Dil Okulları çalışanlarına teşekkür ediyorum. İnşallah aynı heyecan ve gayretle yeni yılda da Kütahyamızın gurur duyacağı sonuçlar elde edeceğiz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya Sem Dil Okulları'nın Büyük Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement