Kütahyalı Atlet Dünya Dördüncüsü Oldu - Son Dakika
Yerel

Kütahyalı Atlet Dünya Dördüncüsü Oldu

Kütahyalı atlet Özlem Demir, Bulgaristan'da gerçekleşen Yıldızlar Dağ Koşusu Dünya Şampiyonası'nda dünya dördüncüsü oldu.

01.07.2015 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahyalı atlet Özlem Demir, Bulgaristan'da gerçekleşen Yıldızlar Dağ Koşusu Dünya Şampiyonası'nda dünya dördüncüsü oldu.

Yenikent Belediyespor takımını temsil eden Özlem Demir, antrenörleri Kenan Özcan ve Zafer Özkurt'a teşekkür ederek, Türkiye'nin adını böyle bir etkinlikte duyurmanın gurur verdiğini söyledi.

Dünya dördüncüsü olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Demir, "İnşallah bundan sonraki yıllarda başarı çıtamızı daha da yükselecek ve dünya şampiyonluğunu alarak ülkemize ve Gediz'e daha büyük gururlar yaşatacağız. Benden ve takımımızdan desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yenikent Belediyespor Kulübü Başkanı Süleyman Karakoç ise Demir'in başarısıyla Gediz ilçesinde gurur kaynağı olduğunu söyledi.

Gençlere sahip çıkmak için yola çıktıklarını dile getiren Karakoç, "Gediz'in gençleri destek aldığında neler yapabileceğini bu başarı ile gösterdi. Göstermeye de devam edecek. Kulüp olarak futbol dışındaki branşlara da yatırımlar yapıyoruz. Yatırımlarımızın karşılığını bu şekilde aldığımızda mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Antrenörler Kenaz Özcan ve Zafer Özkurt ise başarılı sporcuyu tebrik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kütahyalı Atlet Dünya Dördüncüsü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement