Kütahyalı Çiftçiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde - Son Dakika
Yerel

Kütahyalı Çiftçiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde

Kütahyalı Çiftçiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi\'nde

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Cumhurbaşkanı ile Milli Tarım Buluşması" adlı programa, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ahmet Nedim Bayraktar nezaretinde Kütahya merkez ve ilçelerinden 9’u bayan 14 çiftçi katıldı.

28.11.2016 10:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Cumhurbaşkanı ile Milli Tarım Buluşması" adlı programa, Kütahya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Ahmet Nedim Bayraktar nezaretinde Kütahya merkez ve ilçelerinden 9'u bayan 14 çiftçi katıldı.

Kütahya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş'ü makamında ziyaret ederek, yetişen yerel ürünler eşliğinde yola çıkan Kütahyalı çiftçiler, "Milli Tarım Projesi" toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ankara'da bir araya gelecek olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadılar. Kütahyalı çiftçiler, daha sonra Beştepe Millet Camii'ni ziyaret etti.

Kütahya'yı temsilen Milli Tarım Projesi toplantısına katılan çiftçiler, kendilerini şanslı hissettiklerini dile getirerek, bu fırsatı ve imkanı tanıyan başta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Müdür Gümüş, "Milli Tarım Projesi kapsamında Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız ve Bakanlığımızın direktifleri doğrultusunda çalışmalara aralıksız devam edeceğiz.Her zaman çiftçimizin yanındayız" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyalı Çiftçiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement