Kütahyalılar İzmir'de Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kütahyalılar İzmir'de Buluştu

Kütahyalılar İzmir\'de Buluştu

İzmir’de, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu kurularak faaliyetlerine başladı.

27.03.2017 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de, Ege Bölgesi Kütahyalılar Federasyonu kurularak faaliyetlerine başladı.

Düzenlenen törene AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kütahya Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmet Ali Sarıoğlu, Kütahya Eski Gediz Belediye Başkanı Ercan Şimşek, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Nazmi Yılmaz, AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Aslan, AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Sedat Koçtekin, İzmir Mardinliler federasyon Başkanı Beşir Tunç İzmir'de faaliyet gösteren Kütahyalı derneklerin başkan ve üyeleri ile iş adamları katıldı.

Yönetim kurulu adına konuşan Başkan Ufuk Aksoy, yaptığı konuşmada, "Bu büyük buluşmamızda siz Kütahyalı hemşerilerimizin aramızda görmekten onur ve mutluluk duyduk Federasyonumuz hepimize Kütahya'mıza ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel de, "Kütahyalı olmaktan gurur duyarız sizleri böyle birlik ve beraberlik içinde görmek Türkiyemize örnek olmalı, Tüm hemşehrilerimize ve bu birlikteliğin oluşmasını sağlayan sivil toplum kuruluşlarımızın değerli başkanlarına yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ediyorum.Bu güzel faaliyetlerinize her zaman destek olacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

Daha sonra dernek başkanlarıyla Kütahya hakkında sorunlar görüşüldü, hemşehrilerimizin isteklerini dinledi.Toplantıda Kütahya ilçe Belediye Başkanları da birlikteliğe tam destek verdiler. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahyalılar İzmir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement