Kutlu: "Adıyaman'ı Birlikte Yürüteceğiz" - Son Dakika
Yerel

Kutlu: "Adıyaman'ı Birlikte Yürüteceğiz"

Kutlu: "Adıyaman\'ı Birlikte Yürüteceğiz"

AK Parti’den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı olan Fehmi Hüsrev Kutlu, yolsuzluklarla mücadele edeceklerini ve Adıyaman’ı şeffaf bir şekilde yöneteceklerini dile getirdi.

03.01.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den Adıyaman Belediye Başkanlığı adayı olan Fehmi Hüsrev Kutlu, yolsuzluklarla mücadele edeceklerini ve Adıyaman'ı şeffaf bir şekilde yöneteceklerini dile getirdi.

Fehmi Hüsrev Kutlu, belediyede yolsuzluklara müsaade etmeyeceklerini ve bir suç tespit etmeleri halinde bununun üzerine gideceklerini söyledi.

Kutlu, yapılacak çalışmalarla ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Belediye başkanı olduğumda birilerini kayıran biri olamam. Eskiden çukurlara çamur doldurulunca, çöpler toplanınca belediye görevini yapmış oluyordu. Özellikle AK Parti'nin Belediyecilik anlayışıyla artık bu konular aşıldı. Halka yeni yaşam alanlarının, yeni hizmetlerin sunulması yani geniş ufuklu bir belediyecilik anlayışı oluştu. Adıyaman Belediyesi'nin bu konuda diğer illerden geri kaldığını düşündüğüm için ekibimle birlikte yerel seçimlerde gerçek çalışmaları başarabiliriz, dedik. Bu çalışmaları yaparken de fedakarca çalışacak, menfaat beklemeden bana katkı sağlayacak arkadaşlarıma ve Adıyamanlılara güveniyorum. Hangi fikirde olursak olalım, hepimiz Adıyaman için varız. Herkesin fikirlerine açık olacağız. Adıyaman'ı birlikte yöneteceğiz. Bu hizmeti yaparken de bana katkı sağlayan arkadaşlarım bir menfaat içerisinde olursa bu kişiyi yanımdan uzaklaştıracağım."

Şuanda Adıyaman Belediyesi'nin bütçesi şeffaf olmadığına dikkat çeken Fehmi Hüsrev Kutlu, "Belediyenin geliri ve borcu konusunda Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan'dan bilgi alamadık. Belediye başkanı olduğumda Adıyaman Belediyesi'nin geliri ve gideri şeffaf bir şekilde internet aracılığıyla yayınlanacak. Dileyen herkes bu bilgileri görebilecek" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu: 'Adıyaman'ı Birlikte Yürüteceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement