Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Merzifon Müftüsü Mustafa Altun, ilçe halkını düzenleyecekleri etkinliklere davet etti.

11.04.2014 17:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon Müftüsü Mustafa Altun, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenecek çeşitli etkinliklerde ilçe halkını görmek istediklerini belirtti.

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle ilçe müftülüğünce organize edilen programlar hakkında basın mensuplarına bilgi veren Altun, Kutlu Doğum Haftası'nın bu yıl ki temasının "Din samimiyettir" olarak belirlendiğini söyledi.

Haftayı hazırladıkları programlarla dolu dolu geçirmeyi hedeflediklerini ifade eden Altun, şunları kaydetti:

"Peygamber sevgisi ile her yıl olduğu gibi bu yıl da Kutlu Doğum Haftası'nda çeşitli etkinlikler organize ettik. Bu yıl Kutlu Doğum Haftası'nın konusu 'din samimiyettir'. Bu kapsamda ilk ve orta okullarda şiir, liselerde ise kompozisyon yarışmaları düzenledik. Komisyon, dereceye giren öğrencileri belirledi. Bu öğrencilerimize çeşitli hediyeler takdim edeceğiz" dedi.

Samimiyetin sadakat olduğuna vurgu yapan Altun, "İçi dışına, dışı içine uygun olmaktır. Karşıtı, yalancılıktır. Dini anlamda ise münafıklıktır. Hafta vesilesiyle gerçek samimiyeti bir kez daha ayrı ayrı hissetmeyi temenni ediyorum. 14 Nisan Pazartesi günü başlayan etkinliklerimiz kapsamında konferans, kan bağışı, kuran ziyafeti programlarımız olacak. Tüm Merzifonlu hemşehrilerimizi etkinliklerimize davet ediyorum" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement