Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bu yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

12.04.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı bu yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajında "Sevgili Peygamber Efendimizin doğumunun sene-i devriyesini idrak ettiğimiz bu günleri 'Kutlu Doğum Haftası' olarak kutlamak; kardeşlik, barış ve iyi ahlak gibi vazgeçilmez değerlerimizin hatırda tutulması için önem arz etmektedir" diyen Belediye Başkanı Bakıcı "Aziz milletimizi bir arada tutan, kaynaştıran, ortak hedeflere yönelten, güç kaynağımız olan İslamiyet'i daha iyi kavrayabilmek için dinimizin bütün güzelliklerini Peygamberimizde görmek mümkündür. Onun üstün şahsiyeti ve ahlakı bütün insanlığa örnektir. Sevgili Peygamberimizin insanlığa kattığı güzellikleri iyi anlamak mutluluğun anahtarıdır. Rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi erdemli değerleri kişiliğinde toplamış olan Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca insanları doğruluğa, iyiliğe, yardımlaşma ve dayanışmaya teşvik etmiştir. Aynı zamanda efendimiz (S.A.V.) insanlığa şefkati, paylaşmayı, ahde vefayı, emanete sahip çıkmayı ve ilmi çalışmayı da öğretti. O'nun evrensel ve çağlar üstü mesajında mana bulan barış ve huzur iklimine bugün de çok muhtacız. Kutlu Doğum Haftası'nın milletimize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, barış, sevgi, kardeşlik ve huzurlu bir gelecek için fırsat olarak değerlendirilmesini diliyor, tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement