Dörtyol Kaymakamı Soytürk, Kutlu Doğum Haftasını Kutladı - Son Dakika
Yerel

Dörtyol Kaymakamı Soytürk, Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Dörtyol Kaymakamı Soytürk, Kutlu Doğum Haftasını Kutladı

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

12.04.2014 16:57  Güncelleme: 17:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Soytürk mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in bütün insanlık için örnek bir şahsiyet olduğunu belirtti.

Müslümanlar olarak, peygamberlerin sonuncusu, doğruluk ve ahlak timsali, peygamberimiz Hz. Muhammed'i doğru anlamanın büyük önem taşıdığına dikkati çeken Soytürk, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bu hafta, özünde güzel ahlak, doğruluk, barış ve sevgi olan, bütün insanların mutluluğunu esas alan İslam'ın evrensel ve çağlar üstü mesajını bize ulaştıran Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğumunu idrak ediyoruz. Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Sadece Müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'i daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır. Dünyanın birçok yerinde savaşın, terörün ve nefretin egemen olduğu, insanların hak, adalet ve barış içinde yaşama özlemlerinin had safhaya çıktığı günümüzde, O'nu doğru anlamak büyük önem taşımaktadır."

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bütün dünyada hakkın, adaletin, doğruluğun ve güzel ahlakın hakim olması temennisindu bulunan Soytürk, bu günlerin hayırlara vesile olmasını diledi. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dörtyol Kaymakamı Soytürk, Kutlu Doğum Haftasını Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement