Karapınar Müftüsü Gün Belediye Başkanı Yaka'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karapınar Müftüsü Gün Belediye Başkanı Yaka'yı Ziyaret Etti

Karapınar İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka'yı makamında ziyaret etti.

16.04.2014 13:08  Güncelleme: 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karapınar İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yaka'yı makamında ziyaret etti. Gün, Yaka'ya Kutlu Doğum Haftası programı ile ilgili bilgi verdi.

Gün, ziyarette yaptığı konuşmada bu yılki Kutlu Doğum Haftası'nın ana temasının "Peygamberimiz, Din ve Samimiyet" olduğunu söyledi. Hz. Muhammed'in yaşamı boyunca samimiyete önem verdiğini belirten Gün, "Peygamberimiz sadece Müslümanlar için değil tüm insanlık için önem taşımaktadır. Onun şahsiyeti ve yaşantısı insanlara örnek teşkil etmektedir. Efendimizin insanlara kattığı güzellikleri anlamak, mutluluğun reçetesidir" dedi.

Yaka ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kutlu Doğum Haftası'nın manevi havasının insanların sevgisini artıracağını ifade eden Yaka, samimiyet temasını herkesin hayatına yansıtabilmesini ve her şeye karşı bu samimiyetin gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Müftü Gün, ziyaretin sonunda Yaka'ya çiçek ve kitap hediye etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karapınar Müftüsü Gün Belediye Başkanı Yaka'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement