Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Merzifon Müftüsü Altun, Kutlu Doğum Haftası'nda doğan iki bebeğe çeyrek altın taktı.

16.04.2014 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merzifon ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası'nda dünyaya gelen bebeklerin isimleri İlçe Müftüsü Mustafa Altun tarafından konuldu ve bebeklere çeyrek altın hediye edildi.

Merzifon Müftüsü Mustafa Altun, bereberindeki din görevlileriyle, Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi Başhekimi Osman Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Başhekim Aydın ile birlikte Kutlu Doğum Haftası'nda dünyaya gelen 2 bebeğin kulağına ezan okuyarak ismini koyan Müftü Altun, bebeklere çeyrek altın hediye etti.

Yeni doğan bebeklerin ailelerine çeşitli tavsiyelerde bulunan Müftü Altun, peygamber sevgisinin çocuklara aşılanması gerektiğini ifade ederek; "Kutlu Doğum haftası içerisinde bulunuyoruz. Hastanemizde kutlu doğum haftasında 2 tane kız çocuğumuz dünyaya gelmiş. Hafta vesilesiyle sizleri ziyaret ederek hem bebeklerimizin isimlerini koyalım hem de hediyelerini takdim edelim istedik. Çocuklarımıza alemlere rahmet olarak gönderilen peygamberimizin sevgisini aşılayalım. Çocuklarımızın vatanına, milletine, ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah rızasını kazanan bir insan olarak yaşamalarını temenni ediyorum" dedi.

Ailelerin isteği ile Nuh Can - Sümeyye Eker çiftinin bebeğine Esma, Mehmet- Ceylan Çarlı çiftinin bebeğine ise Elif ismini koyan Müftü Altun, İslam dini ve Hazreti Muhammed'in kız çocuklarına büyük bir değer verdiğini söyledi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement