Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla her eve bir Kur'an ı Kerim dağıtıyor.

24.04.2014 15:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla her eve bir Kur'an-ı Kerim dağıtıyor.

Peygamber Sevdalıları Platformu Doğu ve Karadeniz Koordinatörlüğü 27 Nisan Pazar günü "Yürüyen Kur'an Hz. Muhammed" temalı program düzenleyecek.

Yetkililerden Şaban Gökhan, program öncesi tüm evleri dolaştıklarını belirterek, her eve Kur'an-ı Kerim hediye etiklerini söyledi.

Hediyelerin en yücesi olan Kur'an-ı Kerim'i takdim ederek vatandaşı programlarına davet ettiklerini anlatan Gökhan, "Davet sırasında verdiğimiz güzel hediyemizden halkımız çok memnun oluyor. Çünkü bundan daha güzel bir hediye yok. Hediyeyi alanlar arasında duygulananlar da oluyor. Peygamber Sevdalıları Platformu ve Mustazaflar Cemiyeti olarak bugüne kadar Kutlu Doğum öncesi birçok çalışma gerçekleştirmiştik. Bu çalışmamız en büyük ve kutsal olanıdır" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement