Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

15.04.2015 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Soğuk, mesajında, Kutlu Doğum Haftası'nın İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olmasına vesile olmasını diledi.

Kur'an-ı Kerim'in, Allah tarafından merhamet ve kılavuz olmak için Hz. Muhammed aracılığıyla insanlığa indirildiğini ve tebliğ edildiğini belirten Soğuk, mesajında şu ifadelere yer vedi:

"Peygamberimiz Hz. Muhammed, insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, hakikatin sadık emanetçisi, yaşantısı ile bütün insanlığa örnek olmuş, Allah'ın son elçisidir. Peygamber Efendimiz, hayatı boyunca rahmet, sevgi, hoşgörü ve adalet gibi tüm erdemli değerleri kişiliğinde toplamış ve insanlara nakşetmiştir. Peygamber Efendimizin anlam ve değer yüklü yaşamı günümüzde de insanlık için önemini korumakta ve gelecek için ihtiyaç duyulan örnekleri içinde barındırmaktadır. O'nu sevmek, O'nun sünnetine sarılmaktır. Rabbimiz Yüce Peygamberimiz Hazreti Muhammed örnek hayatıyla yaşamayı, Hz. Peygamber'in yolundan giden ümmeti olmayı nasip eylesin. Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement