Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail Karagöz, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

16.04.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ile Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Mikail Karagöz, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hastaoğlu, mesajında, İslam'ın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan Kur'an-ı Kerim'in Hazreti Muhammed aracılığıyla insanlığa indirildiğini ve tebliğ edildiğini belirtti.

Hazreti Peygamberin, insanların en hayırlısı, Allah'ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği, Allah'ın insanlar arasında seçtiği bir doğruluk timsali olduğunu vurgulayan Hastaoğlu, "Bu kutlu günde karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyorum" ifadesini kullandı.

Diyanet-Sen Sivas Şube Başkanı Karagöz de ilahi vahyin ve tamamlanmış evrensel mesajın son elçisi Hazreti Muhammed'in dünyaya gelişinin kutlandığı önemli bir hafta içerisinde bulunulduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Hazreti Muhammed dinlerin özündeki evrensel mesaj olan sevgi, barış, kardeşlik, dayanışma ve yardımlaşmanın son temsilcisidir. Medeniyetler arası çatışma için gayret gösterenlerin olduğu günümüzde ilahi dinlerin ve Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in mesajı insanlık için yol göstericidir. Diyanet-Sen Sivas Şube yönetimi olarak başta din görevlilerimizin ve tüm halkımızın Kutlu Doğum Haftasının hayırlara vesile olmasının Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement