Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası

Malatya Devlet Hastanesi yönetimince Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

16.04.2015 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Devlet Hastanesi yönetimince Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Malatya Devlet Hastanesi Konferans Salonu'ndaki program, İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Malatya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, programa katılanlara teşekkür ederek, "Bu mübarek günler, bu kıymetli günler hatırına Allah'u Teala'dan ülkemize, milletimize, devletimize, bütün insanlığa hayırlar vermesini niyaz ediyorum. Allah'u Teala bu günler hatırına sizlere, bizlere, dünya ve ahirette iyilikler versin, bizleri ateşin azabından korusun" dedi.

Hazreti Muhammed'i anlatan bir konferans veren İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi Doç. Dr. Abdullah Çolak da bu haftada çok güzel birini andıklarını belirterek, "14 asır önce çölleşmiş gönüllere gül gibi açan bir Peygamberi hatırlayacağız. Güçlülerin her zaman haklı olduğu, serveti olanın haklı çıktığı bir ortamda 'hayır, sadece haklılar haklı olacak' diyen bir Peygamberi anmak için buradayız" ifadelerini kullandı.

Şiir dinletisi ve Tasavvuf Musikisi Konseri'nin sunulduğu programda, Vali Süleyman Kamçı ve protokol üyeleri tarafından katılımcılara plaket verdi.

Bu arada, Malatya Devlet Hastanesi yönetimince Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla servislerde kalan hastalara Kur'an-ı Kerim, seccade ve tesbih dağıtıldı, hasta yakınlarına da lokum ve gül suyu ikram edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement