Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası

AMASYA(AA) - Taşova Gençlik Harekatı tarafından, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

12.04.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) - Taşova Gençlik Harekatı tarafından, Kutlu Doğum Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Belediye Düğün Salonundaki etkinlik Kuran-ı Kerim okunması ile başladı.

Taşova Gençlik Harekatı Başkanı Ufuk Aktaş, yaptığı konuşmada, "Bundan tam 14 asır önce insanlık cahiliye döneminde yaşarken, hak, adalet, dürüstlük gibi kavramlar unutulmuşken, kız çocukları diri diri toprağa gömülürken, alemlere rahmet, dünyaya huzur ve Rabb'imizin emirlerini bizlere ulaştırmak için gönderilmiş Peygamber Efendimizin kutlu davasını ve O'nu anlamak için burada toplanmış bulunmaktayız." dedi.

Müslümanlar üzerinde oyunlar oynandığını ifade eden Aktaş, "Şunu bilmeliyiz ki ümmet olarak bizlere yapılan onca zulme karşı, onca ihanete karşı mağlup olmadık. Ümmet olarak bizler iman, fikir ve ilke mücadelesi veriyoruz, bununla beraber, inancımızı ve kararlılığımızı, doğru ve hak bildiğimiz fikirlerimizi, düşüncelerimizi ısrarla savunmaya devam ettiğimiz sürece, İslam'dan Peygamber Efendimizden, Kuran-ı Kerim'imizden taviz vermediğimiz sürece kazananlar yani Allah katında galipler' ümmet olarak inşallah biz olacağız." diye konuştu.

Program ilahiyatçı yazar Ahmet Öz'ün verdiği konferans ile devam etti.

Programa, Belediye Başkanı Bayram Öztürk, AK Parti ilçe Başkanı Tekin Sobacı, Taşova Devlet Hastanesi Müdürü İsa Akgün ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement