Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası

Kocaeli'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

16.04.2016 13:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla program düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi ve İl Müftülüğü tarafından Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen kutlama programında konuşan Vali Yardımcısı Dursun Balaban, dinini erken öğrenen çocukların İslam alemine daha fazla katkı sağlayacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş da Müslüman kişinin söz ve davranışlarıyla din kardeşlerine örnek olması gerektiğini belirterek, Kuran kurslarının ve camilerin bu noktada değerli olduğunu kaydetti.

İl Müftüsü Yusuf Doğan da İslam dünyasının zor dönemler yaşadığını dile getirerek, "Medeniyetimizin en kadim müessesesi olan cami merkezli yetişecek yeni bir nesille İslam alemi güzel günler görecektir. Bizim Kocaeli'ye en büyük faydamız 4-6 yaşındaki çocuktan en yetişkin bireye kadar bu eğitimlerin sağlanmasıdır." ifadelerini kullandı.

Programda 2 bin 238 kişi arasında gerçekleştirilen Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında ilk üçe girenlere hediyeler verildi, yapılan çekilişte 4 katılımcı umre kazandı.

Kutlamaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement