Kutlu Doğum Haftası Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası Başlıyor

Kutlu Doğum Haftası Başlıyor

Burdur İl Müftüsü Hıdır Bayrak beraberinde müftü yardımcıları Halil Taş, Mehmet Gündoğdu ve din görevlilerinden oluşan heyetle Vali Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

12.04.2014 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her yıl 14-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Burdur İl Müftüsü Hıdır Bayrak beraberinde müftü yardımcıları Halil Taş, Mehmet Gündoğdu ve din görevlilerinden oluşan heyetle Vali Nurettin Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında İl Müftüsü Hıdır Bayrak Kutlu Doğum Haftası'nda haftanın tamamını içine alacak şekilde yoğun bir program oluşturduklarını dile getirerek bu yıl Kutlu Doğum Haftasında ana temanın "Din Ve Samimiyet" olduğunu vurguladı.

Vali Yılmaz, bu önemli haftanın tüm İslam alemine ve vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini dileyerek ellerinden geldikçe programlara katılmak istediğini ifade etti.

Müftü Bayrak ve beraberindeki heyet ayrıca Vali Yılmaz'a çiçek takdim ederek Mehmet Akif Ersoy'un"Tefsir Yazıları ve Vaazlar" adlı kitabı ile birlikte bir dizi kitap hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement