Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

17.04.2014 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından etkinlik düzenlendi.

Sandıklı Park Ala Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen programa, vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Dinar İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Çetin, etkinlikte yaptığı konuşmada, özü sözü bir olan peygamber Hazreti Muhammed'in kendi için dilediği bir şeyi herkes için istediğini söyleyerek, Hazreti Muhammed'in yolunda ilerlemek gerektiğini ifade etti.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İrfan Bedirhan ise Hazreti Muhammed'in hayatının çok iyi bilinmesi gerektiğini belirterek, "Peygamberimizin, anasız babasız büyüdüğünü, şefkatli ve merhametli olduğunu hatırlayalım. Çocuklara ve gençliğe bakış açısını iyi anlayalım ve ona göre hareket edelim. Aileye ve kadına vermiş olduğu değerleri ve nasıl aile kurduğunu iyi anlayalım. İlk vahiyle insanlığın nasıl onurlandırıldığını, Habeşistan'a hicreti ve Medine'yi nasıl üniversiteye çevirdiğini iyi hatırlayalım" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, ilahiler, şiirler ve naatlar okundu.

Programa, Dinar İlçe Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkan Vekili Rafet Şimşek, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Galip Uluağaç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Tahtaoğlu, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Dinar Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Balık ve öğrenci velileri katıldı. - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement