Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Çorum'un Ortaköy ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

21.04.2014 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Ortaköy ilçesinde, Kutlu Doğum Haftası kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ortaköy Çok Programlı Lisesi'nde düzenlenen etkinlik, saygı duruşu sonrasında İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Kur'an tilavetinin ardından konuşan İlçe Müftüsü Erol Köseoğlu, Allah'ın, kullarına sayılamayacak kadar nimetler bahşettiğini söyledi.

Köseoğlu, gençlere hitaben, "Gözün şükrü, gözü haramdan korumak, dilin şükrü, yalan söylememek, gençliğin şükrü ise iffet ve namusunu korumaktır. Size verilen bu nimetlerden mutlaka hesaba çekileceksiniz. Gençliğinizin kıymetini biliniz. Peygamberimiz Hz. Muhammed, melek üstü bir peygamberdir. Hz. Muhammed'e ümmet olmak en güzel nimettir. Onu anmak değil, anlamak gerekir" dedi.

Şiir ve kompozisyonların okunmasının ardından düzenlenen yarışmalarda dereceye gider öğrencilere ödülleri verildi. Sinevizyon gösterimi sonrasında program, müzik dinletisiyle tamamlandı.

Etkinliğe, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Süleyman Gümüşsoy, Belediye Başkanı Taner İsbir, İlçe Emniyet Amiri Muhammed İnan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necmettin Güneş ile diğer davetliler katıldı. - Çorum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement