Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Antalya Müftüsü Osman Artan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla programlar düzenleyeceklerini bildirdi.

08.04.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Müftüsü Osman Artan, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla programlar düzenleyeceklerini bildirdi.

Artan, müftülük binasında düzenlediği basın toplantısında, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla programlar düzenleyeceklerini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Sitesinde kalan çocuklara yönelik hediye dağıtımı yapacaklarını belirten Artan, kız çocuklarına yönelik seminerler verileceğini anlattı.

Kepez Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde İl Müftülüğü Koordinatörlüğünde, Beyaz Baston Görme Engelliler Derneği ve Beyaz Ay Engelliler Derneği ile "Tüm Engelleri Aşalım, Kutlu Doğumda Buluşalım" konulu program düzenleyeceklerini ifade eden Artan, programa okuyucu olarak Engelliler Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya Birincisi İstanbul Mimar Sinan Camisi Müezzin kayyımı Ahmet Sarıkaya'nın katılacağını belirtti.

Artan, hafta dolayısıyla 11 Nisan'da Vali Muammer Türker ve Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ziyaret edeceklerini, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürlüğünce Akdeniz Üniversitesi Konferans Salonu'nda "Benim Tarihim Mukaddes Emanetler" konulu konferans verileceğini vurguladı.

Müftü Artan, Serik, Kumluca, Manavgat, Kemer, Aksu, Akseki, Muratpaşa, Elmalı, Korkuteli, Döşemealtı, Alanya, Gazipaşa, Kaş ve İbradı ilçe müftülükleri tarafından da Kutlu Doğum Haftası'na yönelik programlar düzenleneceğini söyledi.

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Şubesi önünde ücretsiz kitap, hadis kartelası ve dergi dağıtımı yapılacağının altını çizen Artan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile Cam Piramit'te düzenleyecekleri programa, Ahmet Özhan, Necmettin Nursaçan ve hafız Mansur Sağır'ın katılacağını anlattı.

Artan, "Hem il merkezinde hem ilçelerde hafta boyunca önemli programlar düzenleyeceğiz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement