Kutlu Doğum Haftası - Güldal Akşit-Ayşenur İslam-Hatipoğlu - - Son Dakika
Politika

Kutlu Doğum Haftası - Güldal Akşit-Ayşenur İslam-Hatipoğlu -

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Bizlere asırlar öncesinden iyi insan olmanın rotasını çizen, yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla merhametle dolduran sevgili peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

14.04.2014 21:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, "Bizlere asırlar öncesinden iyi insan olmanın rotasını çizen, yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla merhametle dolduran sevgili peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığınca, "Kutlu Doğum Haftası" kapsamında, AK Parti genel merkezinde "milletvekili eşleri toplantısı" düzenlendi.

İlahi dinletisinin ardından konuşan Akşit, toplantıya katılması planlanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın gribal rahatsızlık nedeniyle gelemediğin bildirdi.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra, ilk defa anlamlı bir günde bir araya geldiklerini ifade eden Akşit, toplantıya katılan Nihat Hatipoğlu'na teşekkürlerini sundu.

Yerel seçimlerde alınan yüzde 45,5 oyun iyi bir oran olduğunu belirten Akşit, "Bu, bütün bize yöneltilen mücadelelere rağmen, bu seçimi başarıyla zaferle tamamladık. Öncelikle memleketimiz, partimiz, hepimiz için hayırlar getirsin diliyorum bu seçimin sonuçları. Çünkü bir başka memleketimiz, bir başka Türkiye yok" diye konuştu.

Akşit, AK Parti olarak istikrarlı, başarılı çalışmalarının sürdürülmesi, hizmetlerle Türkiye'nin daha yukarıya taşınması temennisinde bulundu.

-"Doğruluk timsaliydi"-

Hz. Muhammed'in insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde alemlere rahmet olarak gönderildiğini dile getiren Akşit, şunları kaydetti:

"İslam'ın evrensel, çağlar üstü mesajını taşıyan yüce kitabımız Kuran-ı Kerim de onun aracılığıyla insanlığa indirilmiş, tebliğ edilmiştir. Çok yüce bir varlık, insanların içinden seçmişti Tanrı onu ama o bambaşka... Çok güzel hizmetlerle bize çok şey öğretmişti. O insanların en hayırlısı, en aydınlık düşüncelisi, Allah'ın son elçisi, hakikatin sadık emanetçisi, sözüne ve yaptığına herkesin güvendiği Muhammedül Emin'di. Allah'ın insanlar arasından seçtiği doğruluk timsaliydi. Bugün onun doğumunun seneidevriyesini, bu kutlu haftada idrak ediyoruz. Karanlıkların yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyoruz. Kanla gözyaşıyla acıyla zulümle sarsılan insanlığın bugünlerde sevgiyi, barış ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz. Bizlere asırlar öncesinden iyi insan olmanın rotasını çizen, yolumuzu aydınlatan, yüreklerimizi aşkla merhametle dolduran sevgili peygamberimizin hatırasına, emanetine hep birlikte sahip çıkmalıyız."

Akşit, Kutlu Doğum Haftası'nın Türkiye'ye ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

-"Coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum"-

Toplantıda yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam da "Yolumuzu yoluna uydurmaya çalıştığımız, ayak izlerinin üzerine basa basa yürümeye çalıştığımız, kainatın en değerli varlığı sevgili efendimizin doğduğu günü kutluyoruz" dedi.

Çok anlamlı bir haftanın içinde olunduğunu belirten İslam, "Bugünlerin, şimdi çok acılar içinde olduğunu gördüğümüz coğrafyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah asrısaadete uygun, sevgili peygamberimizin yaşadığı devre uygun, Kuran-ı Kerim'e uygun insanlar olmayı Allah bize nasip etsin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, "Kutlu Doğum Haftası"nı anlattı.

Öte yandan, toplantıdan önce kokteyl düzenlendi, girişte kadınlara, gül ve lokum ikramı yapıldı.

-ayşenur islam

-güldal akşit

-yasin hatiboğlu

Kutlu Doğum Haftası - Güldal Akşit-Ayşenur İslam-Hatipoğlu -
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kutlu Doğum Haftası - Güldal Akşit-Ayşenur İslam-Hatipoğlu - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement