Kutlu Doğum Haftası Konferans Programı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Kutlu Doğum Haftası Konferans Programı Yapıldı

Kutlu Doğum Haftası Konferans Programı Yapıldı

Manisa’nın Kula ilçesinde Hz. Muhammed’in doğumunun 1445. yılı dolayısıyla Kula İlçe Müftülüğü tarafından, Kula Belediyesi Konfgerans salonunda Prof. Dr Mustafa Yıldırım’ın konuşmacı olarak katıldığı “Hz Peygamber,Tevhid ve Vahdet,Gelin Birlik Olalaım” konulu konferans programı düzenlendi.

14.04.2016 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kula ilçesinde Hz. Muhammed'in doğumunun 1445. yılı dolayısıyla Kula İlçe Müftülüğü tarafından, Kula Belediyesi Konfgerans salonunda Prof. Dr Mustafa Yıldırım'ın konuşmacı olarak katıldığı "Hz Peygamber,Tevhid ve Vahdet,Gelin Birlik Olalaım" konulu konferans programı düzenlendi.

Konferansa Kula Kaymakamı Murat Güveni Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Mal Müdürü Mehmet Bilgin, İlçe Tarım Müdürü Bilgin Sarısu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Etem Dağlı, Sabahattin Öner çeşitli kurum ve kuruluşların daire amirleri öğrenciler ve çok sayıda Kula Halkı yoğun bir katılımıyla gerçekleştirildi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra Şehitli Oğlu Şehitler Mahallesi İmam Hatibi Sedat Dumlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Kula Müftülüğü ilahi grubunun okuduğu ilahiler izleyicilerden büyük alkış aldı. Dokuz Eylül Üniversitesi İlahyat Fakültesi İslam Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr Mustafa Yıldırım "Hz Peygamber,Tevhid ve Vahdet,Gelin Birlik Olalım" konulu konferansı büyük beğeni topladı.

Program sonunda Kutlu Doğum haftası etkinlikleri kapsamında "Kula Liseleri O'nu Okuyor" yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından hediyeleri verildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutlu Doğum Haftası Konferans Programı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement