Kutlu: "Galibiyet Hasretine Son Vereceğiz" - Son Dakika
Spor

Kutlu: "Galibiyet Hasretine Son Vereceğiz"

Kutlu: "Galibiyet Hasretine Son Vereceğiz"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin 3. haftasında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor’a karşı galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi.

29.08.2015 14:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ligin 3. haftasında karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'a karşı galibiyet hasretine son vereceklerini söyledi.

Mavi-beyazlı ekip, PTT 1.Lig'in 3. haftasında yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda Kayseri Erciyesspor'un konuğu olacak. Saat 19.00'da başlayacak olan müsabakayı Sakarya bölgesi üst klasman hakemi Erkan Engin yönetecek. Engin'in yardımcılıklarını Nihat Samuk ve Ata Yıldırım yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak.

"GALİBİYET HASRETİNE SON VERECEĞİZ"

Ligde ilk iki haftasında oynadığı Balıkesirspor ve Yeni Malatyaspor karşılaşmalarından beraberlikle ayrılan mavi-beyazlı ekip, Kayseri'de 3 puan arayacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çok iyi hazırlandıklarını deplasmanda puan yada puanlarla dönebileceklerini belirterek, "Takım da taşlar yerine oturuyor. Her geçen hafta daha iyi olacağız ve inşallah Kayseri maçını da kazanıp galibiyet hasretine son vereceğiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kutlu: 'Galibiyet Hasretine Son Vereceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement