Kutso Başkanı Nafi Güral: Yeni Kabine de Büyük Türkiye Hedefine Hizmet Edecektir - Son Dakika
Yerel

Kutso Başkanı Nafi Güral: Yeni Kabine de Büyük Türkiye Hedefine Hizmet Edecektir

Kutso Başkanı Nafi Güral: Yeni Kabine de Büyük Türkiye Hedefine Hizmet Edecektir

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu’nun ’hayırlı olması’ temennisinde bulundu.

26.05.2016 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Nafi Güral, Başbakan Binali Yıldırım tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu'nun 'hayırlı olması' temennisinde bulundu.

Güral, yaptığı açıklamada, kabinenin reform ve icraatlarla, insan odaklı demokrasi anlayışıyla, yatırım, istihdam ve üretimi öncelik edinerek, refah düzeyinin gelişmesine ve adil paylaşımı öngören bir Türkiye hedefine hizmet edeceğine inançlarının tam olduğunu ifade etti.

Başkan Güral, "Son yıllarda ülkemizin sosyal ve ekonomik açıdan yakaladığı düzen ve istikrarın, demokrasi gelişiminin, milli birlik ve beraberliği güçlendirecek adımların, artarak devam edeceğine, hükümetimizin, tüm olumsuzluklara karşı kararlılıkla mücadele edeceğine, yeni ve daha güçlü Türkiye hedefiyle kalkınma hamlelerinin hızla artacağına olan inancımız tamdır. Yeni kabinemizin, yeni reform ve icraatlarla, insan odaklı demokrasi anlayışıyla, yatırım, istihdam ve üretimi öncelik edinerek, refah düzeyinin gelişmesine ve adil paylaşımı öngören bir Türkiye hedefine hizmet edeceğine inancımız tamdır. Üreterek büyüyen, istihdamı geliştiren, ihracatı artıran bir ülke olma yolunda, hükümetimizin, reel sektörün, daha güçlü, daha rekabetçi, ileri teknolojileri kullanarak yeni gelişmeleri yakalayan inovatif girişimlerini ve yatırımlarını destekleyeceğine inancımız tamdır.Türkiye'mizi, yüksek gelişmişlik düzeyine ulaştıracak, dünyanın önde gelen ülkeleri arasında yer almasını sağlayacak çalışmalarda, Başbakanımıza ve yeni hükümet kabinemize tam destek verir, hizmet yarışında başarılar dileriz. 65'inci hükümet programının, milletimize hizmeti esas alan büyük, müreffeh ve güçlü Türkiye hedefimiz için hayırlara vesile olmasını dileriz" diye belirtti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kutso Başkanı Nafi Güral: Yeni Kabine de Büyük Türkiye Hedefine Hizmet Edecektir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement